Değerli Öğrencilerimiz Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ''Okul Eğitimi Akreditasyonu'' Başvuruları Başladı!!

Sayın Velilerimiz Okulumuz Erasmus Projesi Kapsamında Akdretite Olmuştur. 6. 7. ve 8. Sınıf Öğrencilerimiz Arasından Proje Kapsamında Avrupaya Gitmek Üzere 3 Öğrenci Belirlenecektir. Gidilebilecek Avrupa Ülkeleri Kılavuzda Yeralmaktadır. Çocuğunu Avrupaya Göndermek İsteyen Velilerimizin 19 Şubat 2023 Günü Tarihine Kadar Okul İdaresine Bildirim Yapması Gerekmektedir. Okuldan Seçilecek 3 Öğrencinin Avrupaya Gidenilmesi için Öğrencilerin Aşağıda paylaşılan dualingo programından üniteleri tamamlaması ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılacak Mülakattan Geçmesi Gerekiyor.

Öğrenci Okul Eğitimi Akreditasyonu İş ve İşlemler İçin;

TIKLAYINIZ

Avrupaya gitmek isteyen öğrencilerin buradan kayıt olup olup üniteleri tamamlaması gerekmektedir.